Frank Poot
Frank Poot
Frank is een gedreven inhoudelijke senior ICT-projectmanager/architect/consultant met zeer veel ervaring in de publieke sector. Hij is zeer analytisch en gaat resultaatgericht te werk om digitaliserings- en sourcingsambities concreet te maken. Zijn kracht: trajecten opstarten en doorstarten, en draagvlak op verschillende niveaus creëren. Zijn aanpak: communicatief en mensgericht. Frank is zowel generalist als specialist en verschaft daardoor overzicht en inzicht voor de gehele organisatie waarvoor hij wordt ingezet.
Edwin de Vries
Edwin de Vries
Edwin heeft ruime ervaring met de uiteenlopende aspecten van sourcing en SLA-management in het ICT-beheerdomein. Hij heeft geadviseerd over strategieontwikkeling, de uitvoering van omvangrijke Europese ICT-aanbestedingen en inbestedingen bij Shared Service Organisaties. Edwin heeft ook ervaring met de implementatie van de afspraken in bestaande of te vormen (regie)organisaties. Hij werkt daarbij nauw samen met de materiedeskundigen en de inkoop- en juridische adviseurs van de opdrachtgevers.
Marco Jansen
Marco Jansen
Marco beschikt over ruime ervaring met veranderingsmanagement en projectmanagement op het gebied van organisatie, processen en ICT. Hij heeft een groot aantal verschillende opdrachten uitgevoerd, zowel in de profit- als in de non-profitsector. Sterk analytisch denkvermogen, een persoonlijke benadering en een planmatige, effectieve aanpak: zo is Marco in staat om ook in zeer (politiek) gevoelige omgevingen te opereren en de beoogde resultaten te bereiken.
Gerard Poot
Gerard Poot
Gerard kent als geen ander de implementatie- en verandertrajecten en het functioneel beheer van informatievoorziening. Voor ieder probleem weet hij de juiste ICT-oplossingen te vinden. Oplossingen die hij vervolgens functioneel inricht, organisatorisch implementeert en begeleidt. Hij is praktisch ingesteld, houdt van aanpakken en straalt zowel rust als gedrevenheid uit. Mensgericht, allrounder en functioneel-technisch onderlegd: zo weet Gerard draagvlak en beweging te creëren in de organisatie.
Michiel van de Ven
Michiel van de Ven
Als projectleider/consultant heeft Michiel zich toegespitst op de publieke sector. Door affiniteit met processen en ICT heeft hij ruime kennis en ervaring opgedaan met implementatie- en veranderingstrajecten bij de overheid. Van beschrijven en optimaliseren van bedrijfsprocessen tot aan de selectie en implementatie van digitaliseringsoplossingen: het is de brede basis waarmee Michiel projecten leidt en adviezen geeft. En uw ambities concreet maakt.
Ferdi Heeze
Ferdi Heeze
Een brug bouwen tussen de behoefte van de organisatie en de mogelijkheden van ICT. Dat is wat Ferdi steeds doet bij ICT-gerelateerde projecten en veranderingstrajecten. Analytisch, inlevend en open: zo kan Ferdi wat de klant wil helder krijgen en een nieuwe kijk op zaken geven. Zijn focus ligt op gezamenlijk verbeteren, het soort teamwork waar Ferdi met zijn openhartige, mensgerichte en ambitieuze instelling zich perfect bij thuisvoelt.