Onze diensten

Concretor is een onafhankelijk adviesorganisatie. Sinds 1996 richt onze dienstverlening zich op het raakvlak van organisatie, processen en ICT. Concretor levert zelf geen ICT-diensten. Wij zien het als onze taak en uitdaging om onze opdrachtgevers te helpen om het maximale uit hun bestaande en nieuwe ICT te halen.

Functioneel beheer

We zijn gespecialiseerd in de professionalisering van functioneel beheer: gebruikerswensen vertalen, het functioneel ontwerp toetsen, testen en ontwikkelen. Wij ondersteunen het gehele proces om tot een optimaal resultaat te komen.

Business-analyse

Waar ICT en organisatie bij elkaar komen, maken wij business-analyses. Die laten zien hoe bedrijfsprocessen en ICT het beste te matchen zijn, zodat de ICT-systemen perfect in de behoefte van de organisatie en haar medewerkers voorzien.

Informatiemanagement

Overzicht en inzicht in de informatievoorziening, grip op het ICT-portfolio en functioneel beheer optuigen. Concretor biedt voor alle onderdelen van informatiemanagement oplossingen. Waardoor ICT en organisatie naadloos op elkaar aansluiten.

ICT sourcing

Pakketselectie, applicatieontwikkeling, beheer- en werkplekondersteuning: wij weten als geen ander hoe je ICT door in- en outsourcing in huis kunt halen. We kennen de markt, we weten wat u nodig heeft en beheersen de ICT-inkoop tot in de puntjes.

IV-regie organisaties

De gehele IV- en ICT-keten integraal organiseren en er adequaat sturing aan geven. De regie op IV analyseren en inrichten. Wij hebben al vele malen laten zien hoe dat in z’n werk gaat. En hoe de dienstverlening zo steeds beter wordt.

Digitalisering

ICT is essentieel voor hedendaagse organisaties. Dat vraagt om een professionele kijk op hoe samenhangende digitalisering te verwezenlijken is. Voor Concretor gesneden koek: wij kennen digitalisering in al haar complexiteit door en door.